پارچه پشمی جزء منسوجات محبوب و پرکاربرد در فصول سرد سال است که با استفاده از پشم حیوانات مختلف تولید می شود. برای خرید عمده پارچه پشمی در تنوع رنگ بندی و کیفیت بالا، بهتر است به سراغ مراکز عرضه مستقیم و بدون واسطه بروید. چرا که در این مراکز ضمن عرضه پارچه هایی با ضخامت های مختلف، قیمت های مقرون به صرفه هم ارائه می گردد.
پارچه های پشمی معمول از موی حیوانات تولید می شوند که اغلب مردم با شنیدن کلمه پشم به یاد گوسفند میافتند. اما واقعا باید بگوییم که پارچه های پشمی فقط از پشم گوسفندان تولید نمی شود بلکه از پشم و موی سایر حیوانات دیگر هم استفاده می کنند.
تولید کنندگان حرفه ای در زمینه تولید پارچه های پشمی سعی می کنند تا این منسوجات را به شکل لایه های حرارتی آماده کنند. چرا که این لایه های حرارتی در فصول سرد سال به بهترین شکل می توانند دمای بدن را حفظ کرده و از افراد با صرف انرژی کمتر محافظت نمایند. به همین سبب پارچه های پشمی از مواد اولیه کارگاه های تولید لباس های زمستانه به شمار می رود. خرید آنلاین پارچه پشمی از مراکز معتبر و کارخانجات تولید کننده به شکل مستقیم موجب می شود تا به مناسب ترین قیمت موجود در بازار دست پیدا کنید.
پارچه پشمی چیست؟
بر روی هر تیتر کلیک کنید مستقیم روی مطلب بروید
با شروع شدن فصل سرما و زمستان اولین چیزی که همه افراد به آن نیاز پیدا می کنند، لباس های گرم و مناسب است که به شکل یک عایق حرارتی بتوانند از آنها در برابر سرمای زمستان و باد و بوران محافظت کند.
پارچه های پشمی بخش مهمی از پوشاک زمستانه را تشکیل می دهند. زیرا به دلیل داشتن تراکم بافت بالا و ضخامت قابل قبول و البته داشتن ویژگی های منحصر به فرد از لحاظ جنس و الیاف تا حد زیادی می توانند در فصل زمستان به کار بروند.
اگر برای شما هم سوال است که پارچه پشمی چیست؟ باید بگویم که پارچه های تولید شده از موی حیوانات مختلف را پارچه پشمی می گویند. پارچه ها در طی قرن های زیاد مورد استفاده بشر قرار می گیرند و در سال های اخیر با کمک پیشرفت هایی که در صنعت نساجی رخ داده، پارچه های پشمی با ویژگی های منحصر به فرد تولید شده اند.
در بازارهای عرضه و فروش انواع مختلف پارچه پشمی با تراکم و ضخامت های متنوع ارائه می گردد، تا برای هر فرد متناسب با نیاز، بتوانید بهترین البسه را تولید کنید. چرا که به دلیل وجود الیاف طبیعی، پارچه پشمی می تواند رطوبت بدن را جذب کرده و با داشتن وزن سبک احساس گرمای بهتری را به افراد بدهد.
تاریخچه پارچه پشمی کشمیر بوریا
در طی قرن های طولانی الیاف پشم و پنبه جزء برترین الیافی بود که برای تولید منسوجات مختلف در تمامی جهان مورد استفاده قرار می گرفت. اکنون نیز پارچه های پشمی و پنبه ای در حال رقابت بوده و هر کدام به دلیل داشتن ویژگی های منحصر به فرد، ارزش خاصی دارند.
الیاف پشم که تقریباً ۹۷ درصد از پروتئین و سه درصد از چربی تشکیل شده است، به طور منحصر به فرد برای زمان های خاصی از سال مورد استفاده قرار می گیرد. در سالیان گذشته برای تولید پارچه های پشمی، موی حیوانات را برداشت می کردند و به شکل مستقیم آنها را با کمک دوک های نخ ریسی به نخ های نازک و یکدست تبدیل می نمودند.
پس از آماده سازی نخ ها، آنها را با استفاده از کارگاه های بافندگی دستی در اشکال مختلف تبدیل به منسوجات کرده تا از آنها برای تولید لباس استفاده کنند. به دلیل خواص منحصر به فرد پشم به راحتی از آن به عنوان یک عایق حرارتی استفاده می گردد. چرا که این عایق طبیعی می تواند تا حد زیادی گرمای بدن را حفظ کند.
شواهد نشان می دهد که اولین پارچه های پشمی تولید شده از پشم گوسفندان مربوط به ۴ هزار سال قبل از میلاد مسیح است. البته برخی از احتمالات هم نشان دهنده این است که بشر از حدود هشت هزار سال قبل از میلاد مسیح اقدام به ساخت پارچه های پشمی کرده است.
در قرن های گذشته در کنار پارچه های کتان و پارچه های چرمی، پشم هم جزء الیاف و منسوجات پرطرفداری بود که در امپراطوری ها مورد استفاده قرار می گرفت و مردمان عادی امکان استفاده از این پارچه ها را به راحتی به دست نمی آوردند.
در سال هایی که استقبال از پارچه های پشمی در میان همه اقشار جامعه صورت گرفت کم کم برخی از خانواده های پرورش دهنده گوسفند و تولیدکنندگان پشم ثروت زیادی به دست آوردند. پس از معرفی گوسفندان به قاره استرالیا به دلیل داشتن چراگاه های ایده آل به سرعت صنعت پشم و پارچه های پشمی به این سمت حرکت کرده و در حال حاضر استرالیا به عنوان پایتخت پشم جهان معرفی می شود.
ویژگی های پارچه های پشمی
پارچه های پشمی دامنه بسیار وسیعی دارند و برخی از این پارچه ها بسیار گران قیمت بوده و برخی دیگر در دسترس عموم قرار می گیرند. معمولاً پارچه هایی که از پشم خرگوش به دست می آیند و همچنین پارچه های کشمیر جزء گران قیمت ترین پارچه های پشمی می باشند. اما در این میان پارچه های کشمیر موارد استفاده و کاربردهای بسیار زیادی هم دارند.
پارچه های پشمی بسته به نوع پشم دامی که برای تولید مورد استفاده قرار گرفته است، همچنین نوع بافت پارچه با ویژگی های متفاوتی وجود دارند. با بررسی و شناخت ویژگی و مشخصات هم کدام از پارچه ها، بهتر می توانید در هنگام نیاز از بین این تنوع بالا، بهترین محصول را انتخاب کنید.
در این بخش به بررسی برخی از ویژگی های خاص پارچه های پشمی که شناخت آنها برای همه خریداران لازم و ضروری است می پردازیم:
- این پارچه ها دارای یک موج کاملا طبیعی است به همین جهت در سطح آن چین و چروک های خاصی ایجاد می گردد. همین چین و چروک های طبیعی موجب حبس شدن هوا در بین تارهای لباس شده و به عنوان یک پارچه عایق حرارتی کاربرد دارد.
- این پارچه در برابر شعله مقاومت زیادی دارد و به هیچ عنوان شعله را پخش نمی کند و جز الیاف و مواد خود خاموش شونده است. استفاده کردن از این پارچه در محیط های پرخطر سبب کاهش اشتعال شده و مفید می باشد.
- پارچه های پشمی در برابر رطوبت، مقاومت بالایی دارند و در صورت بروز رطوبت کم آن را از خود عبور نمی دهند.
- امکان ترکیب الیاف پشم و الیاف مصنوعی و طبیعی دیگر وجود داشته به همین سبب برخی از ویژگی های این پارچه ها با سایر پارچه های دیگر مشترک است. در میان پارچه های پشمی پارچه هایی با بافت نرم و لطیف هم پیدا می کنید. چرا که این پارچه ها با الیاف ابریشم و پنبه ترکیب شده اند.
- پارچه های پشمی به هیچ عنوان چروک نمی شوند و به آسانی می توان از آن در طی یک روز کامل کاری استفاده کرد و هیچ نوع مشکلی در ظاهر این پارچه ایجاد نمی شود.
- درصورت رنگرزی رنگ این پارچه ها کاملا ثابت است و در حین شستشو و مصرف کیفیت آنها از بین نمی رود.
بررسی پارچه های پشمی کشمیر سپاهان از لحاظ نوع بافت و طرح
در صورت مراجعه به بازارهای عرضه و فروش با تنوع بالایی از پارچه های پشمی مواجه می شوید که ممکن است شما را به دچار سردرگمی و چالش کند. زیرا انتخاب از بین این تنوع بالا برای بسیاری از افراد که تخصص کافی ندارند سخت می شود.
معمولا پارچه های پشمی از لحاظ نوع بافت ضخامت و همچنین نوع الیاف به کار رفته در روند تولید با یکدیگر تفاوت پیدا می کنند. در سال های اخیر که دستگاه های بافندگی داخل کشور پیشرفته زیادی پیدا کرده اند، پارچه های پشمی هم متنوع تر شده است.
برای شناخت بهتر پارچه ها در این بخش به بررسی و معرفی پارچه پشمی از لحاظ نوع بافت و طرح می پردازیم:
پارچه های پشمی ساده
پارچه پشمی ساده با داشتن سطحی کاملاً صاف و بادوام از محبوب ترین پارچه های موجود در بازار است که برای مصارف گوناگون مانند مانتو، کاپشن و مواردی از این قبیل به کار می رود. معمولاً پارچه های ساده را پس از بافت و آماده سازی در کارخانه طی فرایندهای خاصی قرار می دهند، تا در صورت وجود الیاف ناخواسته به طور کامل از بین بروند و پارچه های صاف و یکدست ارائه می گردد.
پارچه های پشمی چهارخانه بوریا اصفهان
چهار خانه جزء طرح های پرطرفداری است که بسیار محبوب بوده و برای تولید محصولات مختلف از جمله پالتو و مانتوهای پاییزه و پالتوهای مردانه به کار می رود. معمولاً از ترکیب رنگ هایی مانند قرمز، طوسی، سفید، خاکستری و مشکی در روند تولید این پارچه استفاده می کنند. پارچه های چهارخانه را می توان در تنوع بالا به صورت پارچه های چهارخانه سبک یا پارچه هایی با گرافیک بالاتر تولید کرد. البته در روند تولید این پارچه از الیاف پشمی در کنار الیاف مصنوعی استفاده می شود.
پارچه های پشمی پالتویی نخ اکرولیک
پارچه های پشمی پالتویی را از الیاف مصنوعی اکرولیک تولید می کنند که شباهت زیاد این الیاف به الیاف پشم طبیعی موجب شده تا آنها را هم پارچه پشمی بنامند. این پارچه عایق حرارتی بسیار خوبی است و به عنوان پارچه های پالتویی پرطرفدار به کار می رود.
پارچه های پشمی کشمیر جناقی مشکی و رنگی
پارچه های پشمی جناقی با داشتن بافت خاص و حلقه ای مانند از گرمای بالایی برخوردار است و در رده پارچه های مناسب برای دوخت پالتوهای مردانه و زنانه قرار می گیرد. گاهی اوقات از پارچه های جناغی برای دوخت کت های زمستانه هم استفاده می کنند این پارچه به دلیل ایستایی خوب بر روی بدن از پرطرفدار ترین پارچه ها برای زمستان است.
پارچه های پشمی طرح دار
به دلیل وجود دستگاه های پیشرفته و حرفه ای امکان تولید پارچه های پشمی بدون طرح و همچنین طرح دار در طرح های متنوع فراهم می گردد. برای دوخت لباس کودکان و برخی از بانوان و حتی آقایان می توان طرح های خاص استفاده نمود.
پارچه های پشمی رنگی
پارچه های پشمی رنگی را پس از تولید شدن در آب و مواد رنگی مناسب قرار می دهند و با استفاده از هم زدن مکانیکی موجب می شوند تا این پارچه ها رنگ مد نظر را به خود بگیرند. معمولاً پارچه های پشمی به دلیل ضد آب بودن باید در آب گرم قرار بگیرند، تا رنگ را به خود جذب کنند. پس برای مراقبت از این پارچه ها شستشوی ملایم و جلوگیری از اتو کشی لازم و ضروری است.
پارچه های پشمی تویید
پارچه های پشمی تویید جزء سنتی ترین پارچه هایی است که با داشتن بافت درشت و رنگ های خاص به صورت ساده برای تولید کت و شلوار مورد استفاده قرار می گیرد. اما در حال حاضر پارچه های مدرن تویید با رنگ های وسیع تر تولید می شود که برای دامن و لباس های مختلف می توان از آن استفاده نمود. بهتر است این پارچه را با اتوی گرم اتو نکنید و در هنگام شستشو مراقب آن باشید.
نحوه تولید پارچه های پشمی کشمیر
پشم به عنوان ماده اولیه پارچه باید از بدن دام ها چیده شود، پشم برخی از دام ها را یک بار در سال می چینند. اما دام هایی هستند که نیاز است پشم آنها در طول سال چندین بار چیده شود.
پشم ها به عنوان ماده اولیه به کارخانجات نساجی معتبر انتقال پیدا می کنند که در این کارخانجات عملیات مختلفی برای تولید الیاف پشم به نخ و تبدیل به پارچه صورت می گیرد. باید تمامی مراحل به طور کامل و دقیق انجام شود تا نتیجه نهایی پارچه های مرغوب و باکیفیت تولید گردد.
به طور کلی فرایند تولید پارچه های پشمی در چند مرحله خلاصه می شود که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
پشم چینی
اولین مرحله چیدن پشم دام ها است که بتوان به عنوان ماده اولیه از آنها در کارخانجات استفاده کرد.
تمیز کردن پشم
پشم ها را باید به طور کامل تمیز کرد؛ چرا که پشم در فضای طبیعت بوده و ممکن است، خاشاک و آلودگی هایی در لابلای آن وجود داشته باشد. پس تمامی این مواد زائد از پشم ها جدا می گردد.
حذف چربی
پس از تمیز کردن الیاف نیاز است که چربی اضافه موجود بر روی پشم گوسفندان به طور کامل از بین برود که در کارخانجات از کاتالیست های شیمیایی برای تسریع بخشیدن این فرآیند استفاده می کنند.
بسته بندی پشم
تمامی پشم هایی که تمیز شده را باید در عدل های بزرگ و فشرده دسته بندی کنند، تا جابجایی آنها به مراحل ریسندگی و بافندگی آسان تر باشد.
مرحله کاردینگ
پس از اینکه پشم ها به طور کامل تمیز و بسته بندی شد، با یک روند خاص به نام کاردینگ به رشته های بلند تبدیل می شود، تا برای تبدیل به نخ آماده گردد.
مرحله نخریسی
در مرحله نخ ریسی توسط دستگاه های مخصوص الیاف آماده شده تبدیل به رشته های باریک نخ می گردد.
شستشوی نخ ها
پس از تولید نخ های باریک و یکسان نیاز است که برای تمیز شدن و پاک کردن هرگونه میکروب ها، آلودگی از سطح آن ها را مورد شستشو قرار بدهند.
بافت پارچه
نخ های آماده شده به واحدهای بافندگی انتقال پیدا می کنند که در این واحدها با استفاده از دستگاه های مخصوص و با برنامه های از قبل مشخص شده تبدیل به پارچه های پشمی در طرح ها و رنگ های مختلف می شوند.
اما لازم است بدانید که پس از پایان بافت پارچه برای افزایش برخی از ویژگی های آنها معمولاً پارچه ها را در فرآیندهای مختلف قرار می دهند، تا کیفیت پارچه ها بیشتر شود. به عنوان مثال پارچه ها را در یک مخلوط آب و مواد دیگر غوطه ور می کنند، تا الیاف پشمی در هم پیچیده شده و در هنگام استفاده دچار آب رفت نگردد.
کاربرد پارچه های پشمی چیست؟
در طی قرن های طولانی که از تولید پارچه های پشمی می گذرد، این پارچه روز به روز بیشتر مورد توجه انسان ها قرار گرفته است. چرا که این پارچه از طول عمر بالایی برخوردار است و به راحتی در مقابل گرما و شعله آتش می توان از آن استفاده نمود.
پارچه های پشمی ایستایی خوبی بر روی بدن دارد و استایل منحصر به فردی را ایجاد می کنند. به همین سبب از آنها در مصارف گوناگون استفاده می شود. شناخت برخی از مصارف این پارچه به شما کمک می کند تا در هنگام انتخاب تصمیمات بهتری را برای خریدهای خود بگیرید.
در این بخش به بررسی مهمترین کاربردهای پارچه های پشمی می پردازیم:
- برای دوخت انواع کت و شلوارهای رسمی مردانه و زنانه
- برای دوخت مدل های مختلف از کلاه
- در روند تولید پالتوهای مردانه و زنانه و پالتو های بچه گانه
- برای دوخت شلوارهای زمستانه مردانه و زنانه
- برای دوخت لوازم مختلف مانند دامن، ژاکت و حتی تولید روسری و شال
توجه داشته باشید که کاربردهای این پارچه با توجه به طرح ها و رنگبندی ها و همچنین جنس پشم به کار رفته شده در روند تولید پارچه ها تغییر پیدا می کند. گاهی اوقات از یک طرح خاص لزوماً برای تولید یک لباس استفاده می کنند، اما از پارچه پشمی ساده در مصارف مختلف می توان استفاده نمود.
انواع پارچه های پشمی بر اساس ماده اولیه
پشم به عنوان یک پوشش مناسب برای زمستان است که امروزه مصارف زیادی پیدا کرده و در روند تولید منسوجات مختلف از پشم و پارچه های پشمی استفاده می کنند. به همین سبب انواع مختلفی از پارچه های پشمی در بازار ارائه می گردد. بسته به نوع حیوانی که از پشم آن استفاده می شود، کیفیت پارچه ها تفاوت دارد.
در گذشته های دور پشم جزء پوشش های فاخر محسوب می شد که تنها بزرگان و اشراف زاده ها توانایی تهیه آن را پیدا می کردند. اما در سال های اخیر به دلیل تنوع بالای مواد اولیه و کارخانجات تولید کننده، همه افراد می توانند از پارچه های پشمی استفاده نمایند.
بر اساس ماده اولیه ای که در روند تولید پارچه های پشمی به کار می رود، پارچه ها را به چندین دسته تقسیم می کنند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
پشم مرینوس
پشم مرینوس جزء رایج ترین مواد اولیه است که در روند تولید پارچه های ورزشی کاربرد دارد. این پشم از یک نوع گوسفند استرالیایی بدست می آید و معمولاً برای تولید لباس های صنعتی به کار می رود. به همین جهت جزء نرم ترین پشم هایی است که در اروپا برای تولید پارچه استفاده می شود. به دلیل چرب بودن زیاد این نوع پشم، نیاز است که قبل از استفاده در کارخانجات، چربی سطح آن برداشته شود تا کیفیت پارچه ها افزایش پیدا کند.
پشم موهر
موهایی را که از بزهای آنغوره به دست می آورند موهر می گویند. این پشم نسبتاً ضخیم و مجعد است و برای تولید منسوجات خاص استفاده می شود. معمولاً افراد خوش پوش پلیورهایی از جنس موهر و حتی کفش هایی از جنس موهر تهیه می کنند.
پشم کشمیر
پارچه های پشمی کشمیر جزء گرانترین و شیک ترین نوع پارچه های پشمی است که از نام یک منطقه در هند گرفته شده است. در این منطقه بزهای کشمیری پرورش پیدا می کنند، موی این بزها حدود ۱۸ میکرون قطر دارد. پارچههای کشمیر پنبه مانند پارچه های ریون هستند، اما به دلیل اینکه بزهای این منطقه در طول سال فقط حدود ۱۵۰ گرم پشم تولید می کنند، این محصول به یک کالای لوکس تبدیل شده است.
پشم آلپاکا
آلپاکا را در آمریکای جنوبی برای به دست آوردن پشم پرورش می دهند، آلپاکاهای جوان تر موهای نرم تر با اندازه ۱۵ میکرون دارند. اما هرچقدر که سن آنها افزایش پیدا کند، موهای بدن آنها نیز زبر شده و در گذر زمان دیگر برای تولید پوشاک قابل استفاده نمی باشد. چندین نژاد آلپاکا وجود دارد که بهترین آنها آلپاکا سوریه می باشد. پارچه های به دست آمده از پشم آلپاکا از پراستفاده ترین پارچه های بازار است. چرا که این پارچه ها بدون هزینه های غیر منطقی تولید می گردند.
پشم آنگورا
آنگورا پشم یک خرگوش خاص است که موهای بسیار ریز و نرمی دارد، این نوع پشم گران قیمت بوده و خرگوش هایی که برای این پشم پرورش داده می شوند، معمولاً در شرایط خاصی نگهداری می گردند.
پشم لاما
پشم لاما خشن است و برای لباسهای رویی مورد استفاده قرار می گیرد؛ چرا که ارتباط مستقیم با آن، ممکن است پوست را اذیت کند. معمولاً این پشم از گونه های نادر می باشد.
پشم کیویوت
پشم کیویوت از گاو بومی آلاسکا است که الیاف به دست آمده از این حیوان بسیار خشن می باشد. اما نسبت به پشم گوسفند ۸ برابر عایق بیشتری دارد. به همین سبب از این نوع پشم برای تولید دستکش، کلاه و وسایل مختلف دیگر که در هوای بسیار سرد کاربرد دارند، استفاده می کنند.
پشم شتر
پشم شتر به عنوان ایزوگام شهرت پیدا کرده است؛ اما نسبت به مدل های دیگر پشم دوام کمتری دارد. از پشم شتر برای هیچ پوششی که به شکل مستقیم با پوست در ارتباط است استفاده نمی کنند، بلکه برای البسه های رویی به کار می رود.
پشم ویرجین
پشم ویرجین که به پشم بره معروف است در اصطلاح به پشم هایی گفته می شود که هنوز بازیافت نشده اند.
قیمت پارچه پشمی چقدر است؟
پارچه های پشمی به عنوان ماده اولیه برای مراکز تولید لباس در فصل زمستان محسوب می شود. به همین جهت حداقل در شش ماهه اول سال حجم خرید و فروش این پارچه در بازارهای عمده زیاد است.
اگر برای شما این سوال به وجود آمده که چرا در شش ماهه اول پارچه های پشمی پرطرفدارتر هستند، باید بگوییم که تولیدکنندگان قبل از شروع، نیاز مصرف کننده را بررسی کرده و منسوجات و لباس های مناسب تولید می نمایند. به همین سبب در شش ماهه اول سال و به خصوص در سه ماهه پایانی حجم خرید این پارچه به شدت افزایش می یابد و کارخانجات باید نیاز بازار را به خوبی تأمین کنند.
قیمت پارچه پشمی به عوامل زیادی ارتباط پیدا می کند که برای خریداران عمده مهم است؛ چرا که کوچکترین تفاوت قیمت در مراکز فروش می تواند در هزینه نهایی آنها تأثیرات زیاد بگذارد. زیرا اغلب به شکل عمده محصولات مورد نظر را خریداری می کنند.
عوامل زیادی وجود دارد که بر نرخ پارچه های پشمی تأثیر مستقیم دارد. در ادامه به برخی از مهمترین آنها می پردازیم:
- نوع پشم دامی که قرار است برای تولید پارچه های پشمی مورد استفاده قرار بگیرد، هر چقدر ارزش بیشتری داشته باشد، در نهایت قیمت پارچه ها هم افزایش می یابد.
- نوع بافت پارچه از عامل های دیگری است که برخی از بافت ها مدت زمان بیشتری نیاز دارند و برخی از بافت ها الیاف بیشتری به کار می برند.
- طرح پارچه از موارد بسیار مهم است؛ زیرا طرح های بسیار زیادی در حال حاضر برای بافت این پارچه ها ارائه می گردد که بسته به مدت زمان صرف شده برای ایجاد طرح ها، هزینه های در نظر گرفته هم تغییر می یابد.
- کم یا زیاد شدن مواد اولیه در بازارهای عرضه و فروش از عامل های مهمی هستند که بر روند تولید کارخانجات تأثیر می گذارند. هرچقدر که تولید کاهش یابد قیمت ها نیز بیشتر می شود.
- حجم تقاضا برای تهیه پارچه های پشمی بر اساس نیاز بازار و ترندهای روز یک عامل بسیار مهم است که در همه مواقع باید مد نظر قرار بگیرد.
روش های خرید پارچه های پشمی باکیفیت و ارزان
استقبال از پارچه های پشمی به خصوص با فرا رسیدن فصل سرما به شدت افزایش پیدا می کند. به همین جهت اغلب خریداران عمده ترجیح می دهند تا این پارچه ها را با کیفیت خوب؛ اما هزینه کمتر تهیه کنند.
روش های زیادی برای دسترسی به پارچه های پشمی وجود دارد که شناخت هر کدام از این روش ها به شما کمک می کند، تا در هنگام نیاز به خرید پارچه بهترین راه را انتخاب کنید. برای برخی از افراد مراجعات حضوری به مراکز فروش و برای برخی دیگر خریدهای غیر حضوری به عنوان بهترین روش شناخته می شود.
اما در صورتی که تمامی این روش ها شرایط دسترسی شما به مراکز عرضه و فروش مستقیم و بدون واسطه را مهیا کند، می تواند از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشد. در ادامه به چند راه دسترسی مناسب به مراکز عرضه و فروش مستقیم می پردازیم:
کارخانجات تولید کننده
در صورت نیاز به تهیه حجم عمده از پارچه های پشمی می توانید به شکل مستقیم به کارخانجات تولید کننده مطرح بروید و تمامی پارچه مورد نظر خود را از لحاظ رنگ بندی، طرح و مدل و موارد مختلف دیگر انتخاب کرده و ثبت سفارش کنید.
نمایندگی های معتبر
برخی از کارخانجات برای ارائه هرچه بهتر محصولات خود در بازار سعی می کنند تا نمایندگی هایی در شهرهای مختلف داشته باشند. چرا که با بازاریابی بهتر می توانند حجم فروش محصولات خود را افزایش داده و در نهایت سود بیشتری به دست آورند. به همین سبب شناخت نمایندگی ها و مراجعه به آنها برای خرید به همه خریداران عمده توصیه می گردد. دسترسی به تنوع بالای پارچه در کنار اطمینان از اصل بودن کیفیت پارچه ها را به دنبال دارد.
عمده فروشی های بازار
عمده فروشی های موجود در بازارهای بزرگ به دلیل داشتن رقابت با سایر همکاران و حفظ اعتبار، منسوجاتی با کیفیت بالا ارائه می کنند و تمامی قیمت های خود را متناسب با درب کارخانه ارائه می دهند. به همین جهت مراجعه به این مراکز برای خریداران عمده از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر است.
وب سایت های آنلاین
رفتن به وب سایت های آنلاین و خرید منسوجات مورد نیاز یک راه حل پیشنهادی در سال های اخیر است که اغلب افراد ترجیح می دهند تا از این روش محصول مورد نیاز خود را تهیه کنند. چرا که در این روش به هیچ عنوان درگیر واسطه ها نمی شوید و به شکل مستقیم می توانید پارچه های خریداری شده را از درب کارخانه تحویل بگیرید. در واقع نحوه ارسال پارچه ها و همچنین بازاریابی برای فروش، موجب شده تا قیمت پارچه نسبت به سایر بازارها و رقبا بسیار پایین تر ارائه گردد.
فروش بهترین پارچه های زمستانه و پشمی
برای فصل زمستان در بازار پارچه های زیادی ارائه می گردد که برای انتخاب بهتر باید تمامی مشخصات و ویژگی های پارچه ها را به طور دقیق و کامل بررسی کنید؛ چرا که هر کدام از این پارچه ها برای فضای خاصی کاربرد دارد.
پارچه پشمی یکی از بهترین پارچه های زمستان است که در شرایط سخت آب و هوایی به راحتی می توان از آن برای حفظ دمای بدن استفاده کرد. در سال های اخیر که پارچه های پشمی در تنوع بالاتری تولید می شوند و حق انتخاب مراکز تولید کننده بیشتر شده است. به همین سبب استقبال از پارچه های پشمی هم در بازار روز به روز افزایش پیدا می کند.
این مجموعه جزء بزرگترین مراکزی است که در حوزه فروش بهترین پارچه های زمستانه و پشمی فعالیت دارد. برای تهیه هر نوع پارچه ای به راحتی می توانید با کارشناسان فروش آن ارتباط بگیرید، تا پس از دریافت اطلاعات کامل بهترین نوع پارچه را سفارش بدهید.
در واقع اگر به دنبال دریافت تجربه خوب از خرید پارچه پشمی هستید، برای یکبار این مجموعه را جهت خرید منسوجات مورد نیاز خود انتخاب کنید. چرا که با دریافت مزیت های فراوان به مشتری دائم این مجموعه تبدیل خواهید شد.